Menesty markkinoinnilla 

Tuntuuko siltä, ettei panostus markkinointiin tuo tarpeeksi tulosta ja yrityksen kasvu ei ota tuulta alleen? Markkinointi on myynnin edistämistä ja tarvitset sen toteuttamiseen keinoja, jotka tuovat tulosta.

Suunnittelemme yhdessä yrityksesi markkinoinnin pääraamit joiden avulla sinun on mahdollista aloittaa systemaattinen, suunnitelmallinen ja ennen kaikkea tuloksia synnyttävä markkinointi.

Saat samalla vaihdettua ajatuksia ja kyseltyä mieltä askarruttavia seikkoja alan ammattilaiselta. Voit myös ostaa yhden kokonaisuuden kerrallaan, tai kaikki samassa projektissa.

Kohdemarkkinan suunnittelu

Tärkein asia markkinoinnissa on hahmottaa persoona, joka sinulta ostaa. Autamme sinua määrittämään kohderyhmäsi.

Kohderyhmän kirkastamiseksi järjestämme sinulle Workshopin, jossa muodostamme yhdessä yrityksellesi ostajapersoonan, jonka mukaan kohdennettu markkinointi suunnitellaan.

Palvelupolku


Palvelupolku on yksi tuotteistuksen tärkeimpiä kulmakiviä. Yrittäjän on tiedettävä miten hänen asiakkaansa matka taittuu läpi asiakaskokemuksen ja haluaako asiakas ylipäätään palata asiakkaaksi.

Minä autan sinua selkiyttämään oman palvelupolkusi. Autan sinua ymmärtämään asiakkaasi kokemusta ja parantamaan sitä entisestään. 

Markkinoinnin toimenpiteet

Autamme sinua suunnittelemaan kohderyhmällesi toimivat markkinointitoimenpiteet.

Erityisesti opetan sinut hyödyntämään b2b jälkimarkkinointia ja yritykselle kerääntynyttä asiakastietoa jälkimarkkinoinnin ja lisämyynnin toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tämä sopii myös b2c yrityksille.

Teemme markkinoinnin konsultointia yhteistyössä Materock Oy:n kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ilmainen sparraussessio.

Miten yritykset 
hyötyvät markkinoinnin ​konsultoinnista?

Alla kerromme case asiakkaidemme itse kertomiaan mielipiteitä, miten markkinointikonsultointi on kehittänyt heidän liiketoimintaansa ja mitä he ovat siitä hyötyneet.

  1. "Myynti ja osaamisen esittely on helpompaa. Myyntitoimenpiteet tuottavat enemmän tuloksia ja olen saanut enemmän sellaisia asiakkaita, joita toivon." Lomakiinteistöjen vuokrausta
  2. "Oppimani tiedot markkinan ja liiketoiminnan nyansseista ovat auttaneet minua kehittymään ja ottamaan rohkeasti tarvittavia askeleita myynnin kehittämiseksi. Parasta on ollut se, ettei tarvitse olla yksin näiden asioiden kanssa"
  3. "Työskentely on ollut helppoa ja selkeää. Aikataulujen kommunikointi on ollut onnistunuta ja meidät on pidetty hyvin tietoisena prosessin eri vaiheista sekä aikataulun toteutumisesta."
  4. " Olen hyödyntänyt konsultoinnissa tekemiämme materiaaleja ja saanut aikaan hyviä tuloksia. Suurin hyöty mitä koen saavuttaneeni, on asioiden selkeys. Abstrakti suorittaminen mutupohjalta muuttui systemaattisemmaksi ja helpommin hahmotettavaksi"

Miksi Sinun yrityksesi tarvitsee näitä tietoja?

7  syytä:

1. Parannat työskentelysi tehokkuutta ja helpotat työtäsi
2. Markkinointiin laittamasi rahat työskentelevät huomattavasti tehokkaammin
3. Parannat luottamusta ja houkuttelet paremmin unelma-asiakkaitasi
4. Vähennät omaa stressiäsi ja ahdistusta markkinointiasioissa
5. Kasvatat brändisi arvoa
6. Luot parempilaatuisia liidejä
7. Kasvatat kokonaismyyntiäsi. 

Nyt on aika toimia.

Tänään teemme sinun yrityksesi tulevaisuuden.

Markkinointitaitojen tärkeys on näkynyt jokaisen asiakkaani menestystarinassa.

Olen toiminut markkinoinnin parissa yli 10 vuotta, ollut vuodesta 2018 saakka Kasvu Open sparraaja, sekä toiminut ELY-keskuksen apukonsulttina 2020. Siinä ajassa ehtii tutustua useisiin yrittäjiin.

Menestyviä asiakkaitani on yhdistänyt yksi taito, ja se on markkinoinnin ajantasainen suunnitteleminen ja niiden toteuttaminen sekä oikeitten osaajien hyödyntäminen. 

Lähes poikkeuksetta jokainen yrittäjä, joka suunnitteli ja toteutti markkinointiaan järjestelmällisesti, kertoi vapaa-aikansa määrän kasvaneen, myyntinsä kohentuneen ja asiakaskuntansa laadun parantuneen.

Olen sparrannut vuosien aikana satoja yrittäjiä näissä aiheissa, ja nyt sinulla on mahdollista saada nämä menestyksen työkalut käyttöösi.

Unohda epävarmuus ja tiedottomuus siitä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Sinun yrityksesi voi menestyä, jos toimit järjestelmällisesti tavoitteittesi eteen. Puhumattakaan siitä, että markkinoinnin suunnittelu on paljon hauskempaa yhdessä.

Yrityksen yhteystiedot

Osoite

Kelatie 16 A2

Yrittäjä

Veera Anttila
Linkedin

S-posti

info@designva.fi

© Copyright 2019 Design V.A. - All Rights Reserved.