TUUMAAMO

Hieronnan hinnalla aivonystyröiden hierontaa!
Varaa tunnin tapaaminen. Jos tykkäät, varaa toinen.
Se maksaa vain 90 euroa alv 0% / h

Mitä tuumaamossa tehdään?

Eikö viestintä tuota tulosta? Tarvitsetko neuvoja markkinoinnissa? Tuumaamo auttaa yrittäjiä, jotka kaipaavat keskustelukumppania ja neuvoja markkinoinnin toimenpiteisiin ilman sitoumuksia paketteihin ja kuukausimaksuihin.

Tuumaamossa voimme kehittää kanssasi esimerkiksi seuraavia asioita:

Markkinoinnin tavoitteet ja kohderyhmäkatsaus.

Mihin keskittyminen tuo yritykseen parhaat eurot. "Kaikki aikuiset" ei ole kohderyhmä, keskustele meidän kanssamme siitä, miten tunnistat sinun profiiliisi sopivat asiakkaat.

Näin toteutat yhtenäistä brändi identiteettiä yrityksellesi omatoimisesti esim. Canvalla.

Keskustellaan siitä, miten voit toteuttaa fiksun näköistä mainontaa omatoimisesti
sekä mitä sinun tulee ottaa huomioon visuaalista markkinointiasi rakentaessa ja hankkiessa.

Nykyaikaisen markkinoinnin kikkakolmoset, villit ideat ja konservatiiviset kokonaisuudet

Onko ideat loppu, haluaisitko tehdä jotain uutta mutta et oikein tiedä mitä? Ideoidaan yhdessä yritykselle rempseä ja riemukas viesti joka herättää tunteita.

Oletko miettinyt markkinointibudjettiasi
ja resurssejasi?

Sparraillaan, miten hyödynnät markkinoinnin resurssisi mahdollisimman tehokkaasti ja teet niihin suhteutettusti hyviä tuloksia erilaisilla toimenpiteillä


Miten järjestät aikaa markkinointiin ja mitä voit delegoida ulos?

Keskustellaan siitä, miten johdat itseäsi ja järjestät markkinointipanostuksesi työaikasi puitteissa niin, että sinulle jää aikaa vielä myös perheellesi.

Onko yrityksesi moderni vai jumiutunut vanhaan aikaan? miten voisit kehittää palveluasi?

Voit myös esimerkiksi täyttää kanssani palvelupolkusi, jonka tehtävä on selkiyttää sinulle asiakkaasi vaiheet yrityksesi palvelussa sekä jälkimarkkinoinnin toimet.

Tässä vain murto-osa sparrausaiheista.

Mitä mieleesi tuleekaan, voin auttaa sinua selvittämään, suunnittelemaan, toteuttamaan tai ratkaisemaan erilaisia asioita markkinoinnissa.
Hyödynnä siis 10 vuoden kokemukseni sinun eduksesi.
Keskustelu on aina luottamuksellinen.

"Otimme Veeran kanssa "tuumaamotunnin", jossa kävimme läpi erityisesti UI/UX -suunnitteluun liittyviä kysymyksiä, kontekstina startuppimme mobiilisovellus. Tunti oli erittäin antoisa ja minulle jäi monta hyvää vinkkiä mieleen etenkin UI-suunnitteluun liittyen. Ilmapiiri oli rento ja kannustava alan aloittelijallekin - suosittelen lämpimästi!"

Antti Lähtevänoja - Invested

"Olemme toteuttaneet Design VA:n kanssa useita projekteja vuosien aikana. Rohkeiden ja luovien ideoiden sparrailu on johtanut erinomaisiin lopputuloksiin. Yhteistyö on ollut joustavaa, ketterää ja proaktiivista."

Tiia Perä - Bureau Real Estate Finland

Näin se toimii:

2

Pohdi aiheet

Mieti etukäteen mitä tahtoisit tunnin aikana erityisesti käsitellä. Voit ajanvarauksen yhteydessä antaa tästä lyhyen kuvauksen, jolloin voin valmistella sinulle myös muutaman ennakkokysymyksen aiheesta.

3

Tapaaminen

Tule tapaamiseen ja valmistaudu keskustelemaan avoimin mielin. Kaikki tapaamisissa läpikäyty on luottamuksellista, eikä sitä kerrota kenellekään eteenpäin. Teemme tapaamisessa muistiinpanoja, joiden avulla voimme palata asiaasi jatkotapaamisten yhteydessä.

4

Maksu

Maksa 90 euroa alv 0% laskulla. Voit myös hoitaa maksun etukäteen varatessasi aikaa.
Voit vapaasti valita kumman vain.

5

Toimenpiteet

Yrittäjänä sinun täytyy toteuttaa itse markkinointisi, eli ota neuvoista vaarin, ja lähde työstämään muutosta. Muista aina, että muutos ottaa aikaa eikä tapahdu yhdessä yössä.

Saatat joutua työskentelemään muutoksen eteen jopa useamman kuukauden et pelkästään sen toimivuuden vuoksi vaan myös, jotta uudet tavat juurtuvat omaan työhösi.

6

Seuraava tapaaminen

Kun koet, että sinulla on tarve uudelle tapaamiselle ja jatkoavulle, ota meihin yhteyttä. 

ÄLÄ JÄÄ KILPAILIJOISTASI JÄLKEEN.

Varaa 90 € alv 0% maksava tapaaminen nyt ja ota markkinoinnin ohjat käsiisi! Sovi tapaaminen ja ryhdytään hommiin!

Markkinointitaitojen tärkeys on näkynyt jokaisen asiakkaani menestystarinassa.

Olen toiminut markkinoinnin parissa 10 vuotta, ollut vuodesta 2018 saakka Kasvu Open sparraaja, sekä toiminut ELY-keskuksen apukonsulttina 2020. Siinä ajassa ehtii tutustua useisiin yrittäjiin.

Menestyviä asiakkaitani on yhdistänyt yksi taito, ja se on markkinoinnin ajantasainen suunnitteleminen ja niiden toteuttaminen sekä oikeitten osaajien hyödyntäminen. 

Lähes poikkeuksetta jokainen yrittäjä, joka suunnitteli ja toteutti markkinointiaan järjestelmällisesti, kertoi vapaa-aikansa määrän kasvaneen, myyntinsä kohentuneen ja asiakaskuntansa laadun parantuneen.

Olen sparrannut vuosien aikana satoja yrittäjiä näissä aiheissa, ja nyt sinulla on mahdollista saada nämä menestyksen työkalut käyttöösi.

Unohda epävarmuus ja tiedottomuus siitä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Sinun yrityksesi voi menestyä, jos toimit järjestelmällisesti tavoitteittesi eteen. Puhumattakaan siitä, että markkinoinnin suunnittelu on paljon hauskempaa yhdessä.

Asiakkaitamme

Design VA:n asiakkaisiin sisältyvät mm. nämä yritykset. Heidän kanssaan olemme erilaisten graafisten tuotosten yhteydessä myös sparrailleet ajatuksia markkinoinnista ja kehittäneet yhdessä toimintaa eteenpäin.

© Copyright 2019 Design V.A. - All Rights Reserved.