YRITYS

DESIGN BY VEERA ANTTILA

Yrityksen nimi syntyi jo vuonna 2005 kun aloin 15 vuotiaana haaveilla yrittämisestä. Alunperin tarkoitukseni oli suunnata sisustussuunnittelijaksi ja nimen piti olla DecoVA mutta lopulta mainokset tuntuivat enemmän omalta ja luontevasti nimeksi tuli Design VA 

Perustin yrityksen kuitenkin vasta 27 vuotiaana vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on alusta saakka ollut luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita toimittamalla asiakkaille mahdollisimman luotettavasti, laadukkaasti ja palvelualttiisti tilatut projektit.

Meille tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme aina parhaamme mukaan pitämään kiinni toimitusajoista, viestimään ja kommunikoimaan mahdollisimman avoimesti ja ottamaan asiakkaiden toiveet ja näkemykset mahdollisimman hyvin huomioon.

Pyrimme aina kuitenkin antamaan parhaan tietomme mukaan neuvoja toimivimmista käytänteistä ja siitä, mitä ottaa huomioon markkinoinnissa. Arvostamme hyviä käytöstapoja, yhteistyökykyä ja inhimillistä toimintaa. 


Haluan, että toimi yrityksessä lisäkseni ketä tahansa,
he noudattavat samaa arvomaailmaa ja sitoutuvat samoihin tavoitteisiin.

Panostamme asiakkaan markkinan tutkimukseen kaikissa projekteissa. Haluamme tuottaa laadukasta tavoittavaa mainontaa, joka kiinnostaa ihmisiä ja kiinnittää huomiota.

Ajattelemme aina asiakkaamme tuotteen ostajaa ja suunnittelemme projektien viestit kohderyhmälle sopivaksi.

Kehitymme jatkuvasti. Emme pelkää oppia ja kokeilla uutta tai ehdottaa uusia toimintatapoja.

Pyrimme aina pysymään annetussa budjetissa ja jopa parhaassa tapauksessa alittamaan sen. Sitoudumme ilmoittamaan lisätöiden tarpeesta ja mikäli budjetti kaipaa uudelleentarkastelua.

© Copyright 2019 Design V.A. - All Rights Reserved.      Kaikki sivuston hinnat ovat alv 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.